Bun venit pe primul forum dedicat 100% posesorilor de Suzuki Bandit!
Pentru a accesa toate categoriile/subcategoriile forumului, te rog inregistreaza-te! 
HomeREGULI Rules10RegisterLog in

Respecta cele 10 reguli de baza inainte de a posta :

1. Mesageria privata NU se foloseste pentru a adresa injurii altor membri. Celor care nu isi pot sustine ideile pe forum si apeleaza la injurii, li se va interzice accesul pe forum timp de 30 de zile.

2. NU dati "quote" la ultimul post. Pentru a cita folositi "@user".

3. NU scrieti posturi consecutive. Folositi functia "Modify".

4. NU folositi limbaj IRC ( k, sh, tz, si altele). Scrieti romaneste.

5. NU jigniti, NU ironizati, NU declansati scandaluri, NU glumiti decat cu cine va permiteti (incalcarea acestei reguli = minim 3 zile ban)

6. NU abuzati de caractere si/sau iconite.

7. NU scrieti cu majuscule.

8. NU faceti Offtopic.

9. La sectiunea de anunturi nu sunt permise oferte de vanzare ale produselor proprii pe topicurile altor colegi. Mai pe inteles, daca cineva vinde un produs, nu este moral ca altcineva sa anunte in acelasi loc ca are el acelasi produs la un pret mai mic. Ori isi deschide topic separat, ori face oferte pe privat eventualului cumparator.

10. Analistii de piata sunt rugati sa se abtina de la a face comentarii privind pretul de vanzare al produsului unui alt coleg. Se presupune ca inainte de a deschide topicul, vanzatorul a studiat pretul pietei si a ajuns la concluzia ca produsul lui merita pretul respectiv. Genul de comentarii "dincolo era mai ieftin" sau "n-o sa vinzi niciodata la pretul asta" vor fi sterse. Comentariile privind preturile sunt permise doar in cazul cand vanzatorul cere in mod expres opinia celorlalti (de exemplu nu stie cu ce pret sa vanda)

Dar cea mai importanta regula este regula bunului simt.